druk
Door: Floortje
Blijf op de hoogte en volg Floortje
06 April 2008 | Griekenland, Athene
nogmaals sorry dat ik niet iedereen persoonlijk een mailtje kan sturen maar dan ben ik voor eeuwig bezig vind het wel helemaal super dat jullie zo meeleven.
Het is hier wel helemaal geweldig!!!!!
we gaan bijna elke dag op de motor weg... en ze gaan me leren motor rijden.
Zijn eergister nog naar een motorbeurs geweest met de vetste modellen......dan begint het bij mij wel te kriebelen hoor.
We hebben trouwens werk gevonden op sifno das een eiland +/- 3 uur van athene.
Ik blijf hetzelfde verdienen als dat ik in nederland deed alleen krijgen we een huis erbij en eten en drinken mogen we allemaal gratis halen bij het hotel waar we gaan werken kortom helemaal super.
Voor de mensen die het intereseren :P
Ik ben een beetje verliefd ....... (slecht he) maar hij is super lieef en gek en alles........
maar ik ben een beetje uitgeluld dus ben er weer weg van mis jullie allemaal wel heel erg hoor maar net niet genoeg om terug te komen :-)
kus luv ya
07 April 2008 - 07:27
Daisy:
he meiske,
geniet er ma lekker van ...
wij missen jouw ook hier ma ach slepen ons er wel doorheen...
dikke knuf Daisy -
15 April 2008 - 06:51
Marie-Louise:
he scheetje,
ik hoor het al het gaat je goed daar in greece gigi heeft me laten zien waar je gaat wonen, geweldig!
veel plezier in je nieuwe job
xx Marie-Louise -
22 April 2008 - 17:42
Sandra:
Hee, leuk om weer iets te lezen, fijn dat je het zo naar je zin hebt!!! -
23 April 2008 - 06:24
Patrick:
Ha die floor,
wat leuk om te lezen dat je het nu al zo goed naar je zin hebt. Ik zal zo nu en dan eens hier je verhalen blijven lezen.
Heel plezier daar en geniet van alles wat op je pad komt.
Patrick -
07 Mei 2008 - 10:00
Marie-louise:
he die Floor,
tijd geleden dat je hier geschreven hebt, hoe bevalt je baan?????
gr en een dikke knuffel, Marie-louise