Verblijf in Griekenland - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Floortje Dam - WaarBenJij.nu Verblijf in Griekenland - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Floortje Dam - WaarBenJij.nu

Verblijf in Griekenland

Door: Floortje

Blijf op de hoogte en volg Floortje

04 November 2011 | Griekenland, Athene

Ja ja ik ben nu al een tijdje in griekenland maar heb eigenlijk geen tijd gehad om dit blog een beetje bij te houden.
Er is zo veel gebeurd dat ik eigenlijk niet weet waar ik moet beginnen.

Ik zal proberen bij het begin te beginnen.

In nederland had ik het zo gehad dat ik toch maar een enkele reis had geboekt naar griekenland.
Mijn contract bij paradigit hield op en ik was niet van plan om deze te verlengen. Het heen en weer reizen was ik helemaal zat. En in nederland een baan zoeken in Griekenland leek niet te werken. Dus met mijn baas gesproken en aangegeven dat per 20-06 ik toch echt ga verhuizen. Dit gezegd en afgesproken werdt ik plotseling gebeld door een bedrijf dat al 100 keer mijn cv had ontvangen. Of ik de week erop kon beginnen in Athene........

Mijn afscheidsfeest stond al gepland en ik wilde wel fatsoenlijk afscheid nemen van mijn vrienden en familie. Dit was geen probleem er waren nog andere trainingen. Ik moest maar bellen als ik in Athene was.

Ik was natuurlijk wel een beetje teleurgesteld dat ik eindelijk een baan had gevonden maar ik kon gewoon niet hals over kop weggaan.

Een week later werdt ik gebeld door ANWB, daar had ik ook al mijn c.v. naartoe gestuurd maar daar kreeg ik reactie op terug dat ik te laat was en er al meerdere trainingen waren geweest, maar toen ze mij belden was er plotseling toch een plek vrijgekomen bij het steunpunt in athene.... Na een gat in de lucht te hebben gesprongen ben ik een week later op hemelvaartsdag een dag op en neer gevlogen om "even" een sollicitatiegesprek in athene te hebben. Jammer genoeg was Giannis net een week op vakantie in Limnos en was hij niet aanwezig maar dat mocht de pret niet drukken :-) Na terugkomst in Nederland heb ik nog een telefonische intake gedaan en werdt ik AANGENOMEN!!!! Ik moest eerst 2 weken training volgen in Den Haag. Ik kon in het badhotel in schevening verblijven (3 sterren) op kosten van de ANWB!!! ondertussen had ik met mijn ouders al afgesproken dat zij mijn spullen naar griekenland zouden brengen met de auto dus.... moest ik het weeken maar op en neer komen vliegen om de spullen uit te laten... Dit zou ook voorlopig de laatste keer zijn dat ik mijn ouders zou zien. Wat blijkt achteraf: de ANWB is zo aardig geweest om ook dit ticket te betalen HULDE AAN DE ANWB!.

• 04 November 2011 - 09:52

Miriam Kool:

Ik wil natuurlijk meer lezen...

Dus schrijven jij... ;-)

groetjes, Miriam

• 04 November 2011 - 10:46

Floortje Ten Dam:

ha ha ha ja ik zal mijn best doen, moet wel flink in mijn geheugen gaan graven maar de afgelopen 4 maanden zullen nog geschreven worden :-) Alles goed daar?

• 08 November 2011 - 09:21

Daisy:

Vergeet niet om er foto`s bij te doen ben best benieuwd na je huisje van binnen/buiten ?? (die van ons is nog gaten kaas... ) x